ترم چهارم | بازارهای جهانی و معاملات خودکار
در ترم چهارم آموزشی باتاب شما با بزرگترین بازار مالی جهان آشنا خواهید شد. بازاری که به تنهایی گردش مالی روزانهای برابر با نیمی از تولید ناخالص ملی سالانه آمریکا را دارا میباشد و پتانسیل درآمدزایی بسیار بالایی را بهواسطه ویژگیهای خاص خود دارد. پس از آموزش کامل مفاهیم این بازار در این ترم به بررسی و آموزش مفهوم و نحوه ایجاد اکسپرتهای معاملات خودکار پرداخته شده و بطور کاربردی به بحث معاملات الگوریتمی و معاملات خودکار پرداخته میشود.

آنچه در ترم چهارم میآموزید
بخش اول: مفاهیم پایه
بخش اول آموزش به بررسی مفاهیم اولیه بازار بینالملل پرداخته است. بدیهی است هر معاملهگر به منظور آشنایی با فرصتها و خطرات موجود در بازارهای مالی، ملزم به یادگیری مفاهیم اولیه و پایهای مربوط به آن بازار میباشد. در ادامه آموزش بخش اول، مفاهیم پایهای مورد نیاز هر معاملهگر در بازارهای جهانی کاملا شرح و بسط داده میشود. همچنین پس از بیان مفاهیم جدید اولیه، توضیحات کاملی درباره انواع ابزارهای موجود در این بازار داده خواهد شد.
بخش دوم: استراتژیهای معاملاتی
بخش دوم این ترم به بررسی یکی از مهمترین بخشهای مورد نیاز هر معاملهگر که همان کارگزار معتبر میباشد، پرداخته است. برای ورود به هر مسابقه، هر شرکتکننده نیازمند اسب مناسب است که کارگزار نیز به منزله همان اسب میباشد که اگر مناسب انجام معامله نباشد میتواند معاملهگران حرفهای را نیز زمینگیر کند.
پس از بررسی موارد مورد نیاز برای انتخاب کارگزار و توضیح پلتفرم معاملهگری، به توضیح «استراتژیهای معاملهگری» پرداخته شده و مراحل و نکات لازم برای طراحی یک استراتژی سودآور مفصلا توضیح داده خواهد شد و نمونه هایی از استراتژیهای رایج بازار توضیح داده میشود.
پس از آنکه توضیحات کامل درباره بازار و شرایط و ابزارهای موجود در آن آموزش داده شد، در انتهای این بخش معاملهگران با فضای ساخت «اکسپرت ادوایزرها» آشنا میشوید. به ربات های مشاور و معاملهگر در بازارهای مالی، اکسپرت ادوایزر گفته میشود.
به طور کلی دو نوع اکسپرت وجود دارد. نوع اول فقط توانایی صدور سیگنال را داشته و نوع دوم علاوه بر صدور سیگنال، توانایی انجام معاملات را نیز دارند. مطالب ابتدایی پیشنیاز برنامهنویسی معاملات خودکار نیز توضیح داده میشود.
بخش سوم: ساخت اکسپرت
در این بخش مفصلاً به توضیح درباره دستورات و نحوه نوشتن اکسپرتهای معاملاتی پرداخته خواهد شد و تمامی دستورات مورد نیاز برای ساخت اکسپرتهای ساده و متوسط به همراه مثال توضیح و آموزش داده خواهد شد.

بخش چهارم: ساخت اندیکاتور
اندیکاتورها بخش جداییناپذیر از تحلیل تکنیکال میباشند. در این بخش پس از بررسی و ساخت یک اکسپرت معاملاتی به توضیح درباره نحوه و فضای نوشتن اندیکاتورهای دلخواه و پیشفرض پرداخته میشود. پس از آنکه معاملهگران توانایی استفاده و نوشتن اندیکاتورها را فرا گرفتند به منظور ایجاد امکان مناسب برای افزایش مانور معاملهگران، توضیحاتی درباره تفاوتهای زبان برنامهنویسی mql4 و mql5 آموزش داده شده و چند نمونه از توابع و کلاسهای پرکاربرد mql5 توضیح داده خواهد شد.
بخش پنجم: تست و اجرای اکسپرتها
تمرکز بخش نهایی ترم چهارم بر جمعبندی مطالب آموزش داده شده است که این امر به همراه یک مثال استراتژی آموزش داده میشود. پس از جمعبندی مطالب دو نمونه از استراتژیهای مدیریت حساب به معاملهگران آموزش داده خواهد شد و در نهایت نحوه اجرای اکسپرتها در اکانت واقعی توضیح داده میشود.
سرفصل مطالب
در پایان سرفصل مطالب گفتهشده در این ترم بهصورت خلاصه بیان شده است.
- اصول بازارهای جهانی
- روش سرمایهگذاری
- ابزارهای بازار جهانی
- نرمافزار باراز جهانی
- استراتژیهای موثر در بازار جهانی
- آموزش جامع کدنویسی
- ساخت ربات معاملهگر در بازارهای جهانی
- تست و اجرای ربات در اکانت واقعی
ترم چهارم
بازارهای جهانی و معاملات خودکار-
بخش اول: مفاهیم پایه
-
بخش دوم: استراتژیهای معاملاتی
-
بخش سوم: ساخت اکسپرت
-
بخش چهارم: ساخت اندیکاتور
-
بخش پنجم: تست و اجرای اکسپرت
پکیج جامع باتاب با تخفیف ویژه را از دست ندهید!
شما عزیزان میتوانید پکیج جامع باتاب را که شامل سه ترم نخست آموزشهای باتاب است، با تخفیف ویژه دریافت کنید.
مشاهده و خرید