ترم چهارم | بازارهای جهانی
در ترم چهارم آموزشی باتاب شما در ترم چهارم آموزشی باتاب شما با بزرگترین بازار مالی جهان یعنی بازار بین المللی ارز، آشنا خواهید شد. بازاری که به تنهایی گردش مالی روزانه ای برابر با نیمی از تولید ناخالص ملی سالانه آمریکا را دارا می باشد و پتانسیل درآمد زایی بسیار بالایی را به واسطه ویژگی های خاص خود دارد. این دوره به طور کامل و جامع، به آموزش کلیه مفاهیم پایه بازارهای مالی و بازار ارز بین المللی پرداخته شده و تحلیلگر پس از فراگیری این دوره، آمادگی کامل برای فعالیت در بازار ارز بینالملل را خواهد داشت.

پیشنهاد ویژه!
پیشنهاد میکنیم قبل از خرید پکیج ترم چهارم، آموزش بازارهای جهانی، حتماً دو قسمت از بخش اول آموزش ترم چهارم باتاب را رایگان دانلود نموده و از کیفیت آموزشهای باتاب اطمینان حاصل کنید.
آنچه در ترم چهارم میآموزید
بخش اول: مفاهیم پایه
بخش اول آموزش به بررسی مفاهیم اولیه بازار ارز بین الملل پرداخته شده است. بدیهی است هر معاملهگر به منظور آشنایی با فرصت ها و خطرات موجود در بازارهای مالی، ملزم به یادگیری مفاهیم اولیه و پایه ای مربوط به آن بازار می باشد. در این بخش به طور مفصل و جامع کلیه مفاهیم موجود در بازارهای مالی دوطرفه و قوانین بازار ارز بین الملل معرفی و با مثالهای کاربردی توضیح داده خواهند شد. در ادامه آموزش بخش اول، توضیحات کاملی جهت معرفی کارگزارهای معتبر برای بازار ارز بینالمللی و شناخت ویژگیهای آنها به معامله گر داده خواهد شد. برای ورود به هر مسابقه، هر شرکت کننده نیازمند اسب مناسب است که کارگزار نیز به منزله همان اسب می باشد که اگر مناسب انجام معامله نباشد می تواند معاملهگران حرفه ای را نیز زمینگیر کند. در انتهای این بخش، معاملهگر با اصول و مفاهیم اولیه بازار ارز بینالملل آشنا شده و آماده ورود به بخش تحلیلی بازار ارز بینالملل میباشد.
بخش دوم: استراتژیهای معاملاتی ۱
بخش دوم آموزش به بررسی پلتفرمهای معاملاتی مورد استفاده معاملهگران پرداخته شده و یکی از مشهورترین و محبوبترین پلتفرمهای معاملاتی یعنی پلتفرم معاملاتی متاتریدر در ورژنهای ۴ و ۵ پرداخته شده و تمامی بخشهای این پلتفرم به همراه کاربردهای آن و چگونگی خرید و فروش در بازار ارز بینالمللی، مفصلا توضیح داده خواهد شد. پس از بررسی موارد مورد نیاز برای انتخاب کارگزار و توضیح پلتفرم معاملاتی، معامله گران با نحوه استفاده از سیستم معاملاتی تحلیل تکنیکال کلاسیک در بازار ارز بینالمللی به صورت کاربردی آشنا شده و با مثالهای متعدد، نحوه کارکرد هر کدام از بخشهای سیستم معاملاتی به روش تحلیل تکنیکال کلاسیک، به صورت مفصل توضیح داده خواهد شد.
بخش سوم: استراتژیهای معاملاتی ۲
بخش سوم آموزش در ادامه تکمیل استفاده از سیستمهای معاملاتی در بازار ارز بین الملل، در ابتدا به بررسی تفاوت میان اندیکاتور و اسیلاتور و همچنین نحوه تنظیم اندیکاتورها برای بازار ارز بینالملل پرداخته شده و سپس استراتژیهای معاملاتی نظیر استراتژی مووینگ اوریج و هیکن آشی و چند نمونه استراتژی معاملاتی بر مبنای اندیکاتور، برای معامله گران توضیح و با مثالهایی کارکرد این استراتژیها در بازار ارز بینالملل، مورد بررسی قرار میگیرد. پس از بررسی نحوه استفاده از استراتژیهای رایج در بازار ارز بینالمللی، سیستم معاملاتی ایچیموکو به عنوان یک استراتژی پر کاربرد در بازار ارز بینالمللی مورد بررسی و مزایا و معایب آن در این بازار معرفی میشود. پس از بررسی سیستم معاملاتی ایچیموکو، نحوه استفاده و مزایا و معایب استفاده از سیستم تحلیلی امواج الیوت در بازارهای جهانی مفصلا توضیح داده خواهد شد و مثالهای آن در این بازار بررسی میگردند. در قسمت پایانی این بخش و پس از بررسی کلیه سیستمهای تحلیلی رایج در بازارهای به معرفی و آموزش اجزای موجود در یک استراتژی معاملاتی پرداخته میشود. این بخش یکی از مهمترین بخشهای آموزشی میباشد چرا که بدون دانستن اجزا و نحوه ساخت استراتژیهای معاملاتی، فعالیت در هر بازار مالی ای خطرناک بوده و معامله گران را با ضرر رو به رو خواهد کرد.

بخش چهارم: مدیریت ریسک و ارزیابی استراتژی
بخش چهارم آموزش در ابتدا به بررسی راهکارهای عملی مدیریت ریسک در بازارهای مالی پرداخته و نمونههای کاربردی و عملی استفاده از سیستم مدیریت ریسک در بازار ارز بینالملل، نشان داده میشود. پس از آنکه معامله گر با راهکارهای کاهش ریسک در بازار ارز بینالملل آشنا شد، با استراتژیهای مکمل معاملاتی در این بازار و کاربرد آن و همچنین مزایا و معایب هرکدام آشنا میشود. در انتهای این بخش، و پس از آموزش کامل مواردی که معاملهگر برای فعالیت در این بازار نیاز دارد، ارزیابی پلن معاملاتی که به نوعی مهمترین مورد برای موفقیت یک معاملهگر میباشد، مطرح و نحوه عملی و کاربردی ارزیابی پلن معاملاتی، برای معاملهگران توضیح داده میشود.
بخش پنجم: فاندامنتال در بازارهای جهانی
بخش پنجم آموزش در ابتدا به بررسی یک سیستم معاملاتی بر اساس میاحث آموخته شده در بخشهای مختلف پرداخته و سپس ارزیابی صفر تا صد آن را با توجه به راهکارهای مدیریتی و ارزیابی که در انتهای بخش چهارم آموزش داده شد، مورد بررسی قرار میدهد و معاملهگر به صورت عملی تمامی نکاتی که در آموزشها یاد گرفته را در این بخش به صورت جامع و کاربردی همراه با مثال عینی مشاهده خواهد کرد.
پس از ارزیابی پلن معاملاتی، برای تکمیل آموزشها به معرفی و کاربرد سایتها و تقویمهای خبری بازار ارز بینالملل پرداخته میشود و به طور کاربردی نحوه استفاده از این نوع تحلیل در بازار ارز بینالملل، آموزش داده میشود. در پایان آموزشها، خطاهای شناختی که میتوانند در بازار برای معاملهگر خطر آفرین باشد، معرفی و روش مقابله با آنها آموزش داده میشود.
سرفصل مطالب
در پایان سرفصل مطالب گفتهشده در این ترم بهصورت خلاصه بیان شده است.
- اصول بازارهای جهانی
- روش سرمایهگذاری
- ابزارهای بازار جهانی
- نرمافزار بازار جهانی
- استراتژیهای موثر در بازار جهانی
- مدیریت ریسک
- ارزیابی استراتژی
- فاندامنتال در بازارهای جهانی
ترم چهارم
بازارهای جهانی-
بخش اول: مفاهیم پایه
-
بخش دوم: استراتژیهای معاملاتی ۱
-
بخش سوم: استراتژیهای معاملاتی ۲
-
بخش چهارم: مدیریت ریسک و ارزیابی
-
بخش پنجم: فاندامنتال در بازارهای جهانی
پکیج جامع باتاب با تخفیف ویژه را از دست ندهید!
شما عزیزان میتوانید پکیج جامع باتاب را که شامل سه ترم نخست آموزشهای باتاب است، با تخفیف ویژه دریافت کنید.
مشاهده و خرید